Sivellinsetti Opas

Meikkisiveltimien perusteet

Mary Kay® Essential Brush Collection sisältää kaiken tarvittavan, ja jokainen laatusivellin on muotoiltu juuri kyseistä käyttöä varten. Siveltimet on pakattu kätevään meikkikoteloon.

All-Over Powder Brush

Levitä puuteri siveltimellä tasaiseksi pinnaksi kaikkialle kasvoihin. Puuterisivellin sopii irto- ja kivipuuterille sekä aurinkopuuterille.

Cheek Brush

Korosta, varjosta ja muotoile poskia muotoillulla poskipunasiveltimellä. Käytä viistoa päätä poskipunan levittämiseen, lyhyttä sivua korostuspuuterille ja pitkää kapeaa sivua varjostukseen.

All-Over Eye Shadow Brush

Häivytä luomivärien rajat ja korosta kulmaluuta luomivärisiveltimellä. Suippopäisessä siveltimessä on joustavat harjakset, jotka seuraavat luomen muotoja tarkasti.

Eye Crease Brush

Korosta luomivakoa siveltimellä, jonkaviistolla päällä saa kerrostettua värin tarkasti haluttuun kohtaan. Joustavien harjasten ansiosta luomiväriä on helppo sipaista tai painella luomelle ennen häivyttämistä.

Eye Smudger Brush

Tee utuinen silmämeikki ja korosta silmän sisänurkkaa suippopäisellä häivytyssiveltimellä. Käytä sivellintä ylä- ja alaripsien rajaamiseen luomivärillä tai eyelinerilla. Sopii myös huulisiveltimeksi.

Powder Foundation Brush

Irtopuuterifoundationin levittämiseen. Antaa tasaisen tuloksen. Levitä foundationia ohuina kerroksina halutun peittäväksi pinnaksi.

Cream Color Brush

Voidemaisen meikin levittämiseen. Pyöristetyllä ja tiiviillä harjaspäällä saa tasaisen tuloksen. Käytä litteää sivua suuremmilla alueilla ja kapeaa kärkeä pienempiin yksityiskohtiin ja hankalammilla alueilla.

Mary Kay® Essential Brush Collectionin siveltimissä on synteettiset harjakset, joka soveltuvat puutereille, voiteille ja nestemäisille meikeille. Harjaksiin tarttuu sopiva määrä tuotetta, ja ne levittävät tuotteen tasaiseksi pinnaksi.

How-To Videos


Korosta kasvojen muotoja Mary Kay® Cheek Brushilla, joka kuuluu Mary Kay® Essential Brush Collectioniin. Levitä poskipuna siveltimen viistolla sivulla, käytä suippoa päätä varjostamiseen ja korosta poskiluuta siveltimen kärjellä.


Luo hypnotisoiva look Mary Kay® Eye Crease Brushilla, joka kuuluu Mary Kay® Essential Brush Collectioniin. Levitä luomiväriä silmän ulkokulmaan ja luomivakoon. Valitse perussävyä tummempi sävy. Jos haluat selkeän tehosteen, taputtele erottuvaa väriä suoraan luomivakoon ja häivytä rajat.


Pehmitä ja kosteuta huulia Satin Lips® Shea Setin tuotteilla ennen huulipunaa. Sivele Mary Kay® Cream Color Brushilla huulipuna tarkasti huulirajojen mukaan, jos haluat näyttävän vaikutelman, tai taputtele siveltimellä väriä samaan tapaan kuin sormenpäillä, jos haluat luonnollisen lookin.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!

" "