Believe + Wonder® Chase a Rainbow™ Shower Gel

Believe + Wonder® Chase a Rainbow™ Shower Gel

113 g

Mitä haluat elämältä? Rakkautta, menestystä, maukasta espressoa? Pidä päämäärä kirkkaana mielessäsi ja lähde tavoittelemaan sitä itsevarmasti. Anna tämän hedelmäisen kukkaistuoksun värittää aistisi ja innoittaa löytämään onnen jokaisesta silmänräpäyksestä.

• Täyteläinen suihkugeeli saa ihon tuntumaan pehmeältä.
• Ensituoksu: meloni, päärynä, mango
• Sydäntuoksu: jasmiini, vesikukat
• Pohjatuoksu: orvokinlehdet, ambra, sininen myski

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Tämä hedelmäinen tuoksu puhkeaa kukkaan kaikissa väreissä kuin sateenkaari vaaleansinisellä taivaalla. Päärynän ja mangon piristävä ensituoksu avaa aistit vesikasvien inspiroimille kukkaistuoksuille. Arjen onnen löytäminen ei ole ollut koskaan jännittävämpää! Vahvista tuoksuelämystä Mary Kay® Believe + Wonder™ Chase a Rainbow™ Body Lotionilla ja Fragrance Mistillä, jotka ovat myynnissä erikseen.

Mary Kay® Believe + Wonder™ -kokoelmaan kuuluu kolme ihastuttavaa tuoksuperhettä: Chase a Rainbow™, Sail to the Moon™ ja Paint the Sky™. Jokaisesta tuoksusta on saatavilla vartalosuihke, suihkugeeli ja vartalovoide. Tuoksut avaavat aistit havainnoimaan elämän tarjoamat loputtomat mahdollisuudet kaikkialla ympärillämme. Anna unelmien viitoittaa tiesi! Täydellinen lahja hänelle, joka on aina valmis kurkottamaan hieman pidemmälle.