TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation

Antaa ihanan tasaisen pinnan ja upeaa heleyttä. Tulosta voi vain rakastaa. Eikä siinä vielä kaikki, foundationilla on myös ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ominaisuuksia. Ihoa vahvistava E-vitamiini, tehokas peptidiyhdistelmä ja ihoa hellivää jojobaa sisältävä kosteuttava koostumus saavat ihon näyttämään kiinteältä, nuorekkaalta ja hyvinvoivalta.


Katso sävyt>

Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15

Kaikki rakastavat helppoja ja nopeita meikkejä. Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15 tekee ihosta sileän, luonnollisen ja virheettömän – vaivattomasti. 8 etua samassa voiteessa. Kevyt vaihtoehto meikkivoiteelle. Neljä sävyä, joista löytyy sopiva kaikille ihonsävyille.

Katso sävyt>

Mary Kay® Lash Primer

Tehostaa ripsivärin näyttävyyttä ja kestoa. Lash Primerin hoitava Panthenol-Pro Complex™ suojaa, vahvistaa ja kosteuttaa ripsiä.


Katso tuote>

Mary Kay® Lash Love® Lengthening Mascara

Neljä kertaa tuuheammat, vahvat ja erotellut ripset ovat vain alkua. Tämä upea ripsiväri sisältää myös ripsiä ravitsevaa E-vitamiinia.

Katso tuote>

Mary Kay® True Dimensions® Lipstick

Ylellisen pehmeä Mary Kay® True Dimensions® Lipstick levittyy helposti. Ikääntymistä ehkäisevät ainesosat auttavat vähentämään hienojen juonteiden näkyvyyttä, ja innovatiivinen koostumus korostaa huulten syvyyttä ja muotoa saaden ne näyttämään siloisilta ja täyteläisiltä.


Katso sävyt>

Mary Kay® NouriShine Plus® Lip Gloss

Hemmottele huulia fantastisella kiillolla ja tarkoin valittujen kasviuutteiden hoitavilla ominaisuuksilla. Käytä hoitavaa ja kosteuttavaa huulikiiltoa ja nauti vastustamattomista – ja hyvinvoivista – huulista.

Katso sävyt>

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!